فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

درباره نمایش «نگاهمان می‌کنند» | نگاهی به دغدغه‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۲۵۱۵۷۳
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
درباره نمایش «نگاهمان می‌کنند» |  نگاهی به دغدغه‌های اجتماعی
کارگردان نمایش «نگاهمان می‌کنند» گفت: یکی از چالش‌های من پیدا کردن حامی مالی بود زیرا تهیه‌کنندگان به کارگردان‌های کار اولی دیر اعتماد می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها نمایش «نگاهمان می‌کنند» در تماشاخانه استاد نوری بر روی صحنه رفته که توانسته در روز‌های نخست اجرا  ۱۳۴ بلیت به فروش برساند. احسان عبداللهی، کارگردان کاراولی این نمایش است که از نمایشنامه نغمه ثمینی، با دغدغه مسائل اجتماعی، استفاده کرده است.

با «احسان عبداللهی» درباره نگاهش به «نگاهمان می‌کنند» گفتگو کردیم که در ادامه می‌خوانید.

درباره نمایش «نگاهمان می‌کنند» |  نگاهی به دغدغه‌های اجتماعی

درباره نمایشنامه

احسان عبداللهی درباره انتخاب متن نمایشنامه توضیح می‌دهد: چند ماهی بود که به دنبال نمایشنامه می‌گشتم. بعد از گذشت مدتی متنی توسط یکی از دوستانم معرفی شد که بعد از خواندنش متوجه شدم به افکار من نزدیک است. سال ۱۳۹۹ فیلم کوتاهی با موضوع قضاوت کردن و اثرات آن بر روی روابط و زندگی افراد ساختم.

ما در داستان این نمایش به افرادی که دچار بیماری شک و تردید شده‌اند و فکر می‌کنند زیر ذره‌بین نگاه و قضاوت دیگران هستند، پرداختیم. با تشدید پارانویا، این بیماری به سایکوز تبدیل می‌شود.

قصه «نگاهمان می‌کنند»

این کارگردان جوان با اشاره موضوع نمایش ادامه می‌دهد: این نمایش، یک ملودرام اجتماعی است که از دل جامعه بیرون آمده است. ما در جامعه تحت تاثیر عوامل زیادی هستیم که عوامل درونی و بیرونی، این اجازه را به ما می‌دهد که با شنیدن و دیدن هر یک از این صحنه‌ها برای خودمان تصویر ذهنی ایجاد کنیم. ما در قضاوت فقط بخشی از داستان را می‌بینیم یا می‌شنویم و نسبت به همان واکنش نشان می‌دهیم.

 تیم بازیگری «نگاهمان می‌کنند»

کارگردان نمایش «نگاهمان می‌کنند» درباره تیم بازیگری این نمایش تاکید می‌کند: بعضی از عوامل تیم نمایش، چندین سال است که در حوزه‌های مختلف هنر تئاتر کار می‌کنند. ما برای این نمایش نزدیک ۱۷۰ ساعت، تمرین داشتیم. اکنون چند روزی است که اجرای نمایش شروع شده است.

چالش‌های اولین تجربه کارگردانی

عبداللهی با اشاره به چالش‌های اولین تجربه خود در حوزه کارگردانی بیان می‌کند: حدود ۱۵ سال است که در حوزه‌های مختلف هنری از جمله دستیار کارگردانی، مدیر صحنه، مدیر تولید فعالیت و تجربه داشتم، اما «نگاهمان می‌کنند» اولین تجربه من در حوزه کارگردانی تئاتر است. اولین مواجهه من به عنوان کارگردان با تیم نمایش ترس بود.

برای من مهم بود که کاراکتر نمایش از لحاظ ظاهری به نقش نزدیک باشد. از همین‌رو از بازیگران زیادی تست گرفتم و با حساسیت زیاد انتخابشان کردم. به صورت انفرادی با تمامی اعضای پشت صحنه گفت‌وگو کردم و از دغدغه و هدف‌هایم گفتم. یکی از چالش‌های من پیدا کردن حامی مالی بود زیرا تهیه‌کنندگان به کارگردان‌های کار اولی دیر اعتماد می‌کنند. در اول مسیر چالش زیاد و پروسه اعتماد کردن زمان بر است.

وی ادامه داد: قطعا این نمایش شروع مسیر برای من است که این راه را ادامه می‌دهم تا به اهدافم برسم. ما در مشهد با محدودیت‌های زیادی مواجه هستیم. تبلیغات از موارد مهمی است که متاسفانه ما در این شهر از آن محروم هستیم و فقط از طریق صفحات مجازی خودمان نمایش را تبلیغ می‌کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->